jednorázové
ESPEON LATEX MEDICAL3 NEPUDROVANÉ - 5 -100ks
Latexové jednorázové nesterilní ochranné a vyšetřovací rukavice
Velikostní tabulky
Jedná se pouze o orientační tabulky, které se můžou u různých kolekcí lišit.
Oděvy
Oděvy - tuzemské muži
Oděvy - tuzemské ženy
OBUV
OBUV VELIKOSTNÍ TABULKA
Rukavice & ochrana zraku
Ochrana sluchu & ochrany hlavy
ESPEON LATEX MEDICAL3 NEPUDROVANÉ - 5 -100ks
Latexové jednorázové nesterilní ochranné a vyšetřovací rukavice
Latexové rukavice LATEX MEDICAL3 100 ks, nepudrované, bílé, 5.6 g
Detailní popis produktu
Rukavice nejsou vhodné pro kontakt s velmi horkými předměty a nezajišťují ochranu proti chemickým rizikům. Při používání rukavic zvyšte opatrnost při manipulaci s ostrými předměty. Rukavice navlékejte na suché ruce. Po použití rukavic proveďte hygienu rukou s použitím alkoholového dezinfekčního přípravku nebo si je umyjte mýdlem a vodou.
Popis produktu
Typ jednorázové nesterilní ochranné a vyšetřovací rukavice
Materiál přírodní latex s vysokým stupněm kvality
Barva přírodní bílá
Provedení pravolevé, zdrsněné konečky prstů, korálková manžeta
Pudr není přidán
Skladování rukavice neztrácejí své vlastnosti při skladování v suchu při teplotě od 10 do 30 °C
Životnost 5 let od data výroby při dodržení podmínek skladování
Balení 100 ks v krabičce, 10 krabiček v kartonu
Specifikace produktu
Délka (mm) min. 240
Šířka (mm) XS - 76 ± 3
S - 84 ± 3
M - 94 ± 3
L - 105 ± 3
XL - 113 ± 3
Tloušťka (mm) prsty: 0.12 ± 0.02 (typická hodnota 0.11 - 0.13)
dlaň: 0.11 ± 0.02 (typická hodnota 0.10 - 0.11)
Prodloužení do přetržení (%) min. 650 (typická hodnota 650 - 750)
Pevnost v tahu (MPa) min. 18 (typická hodnota 18 -20)
AQL 1.5
Normy a nařízení
Obecné PPER (EU) 2016/425 Cat. III
CE2777
EN 420:2003+A1:2009
EN ISO 374-1:2016
EN ISO 374-1:2016/TYPE B
EN ISO 374-4:2013
EN ISO 374-5:2016
Zdravotnictví EN 455
MDR(EU) 2017/745
Potravinářství EC 1935/2004
EC 2023/2006
EU 10/2011 * Vyhovuje pro všechny simulanty kromě 3% kyseliny octové. Tento produkt je vhodný pro manipulaci s potravinami, kromě kyselých potravin (testováno 2 hodiny při 40 ° C)